تهران، میدان توحید، خیابان توحید

بن بست فرهادیه، پ ۳، واحد ۴۳

ارسال پیام شما به

edari.nastooh@gmail.com

ارتباط مستقیم

۰۹۱۲۲۸۵۶۵۳۲ - ۰۹۰۲۲۹۴۰۴۰۶

 شرکت انفورماتیکی، شرکتی است با موضوع فعالیت در حوزه فناوری اطلاعات که به طور قانونی ثبت شده است. شرکت­های انفورماتیکی از سال ۱۳۶۸ مشمول اخذ رتبه انفورماتیک شده­ اند. گرید انفورماتیک، سطح کیفی و کمی شرکت­های فعال در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور را نشان می­دهد. مرجع صدور رتبه بندی انفورماتیک، معاونت برنامه­ ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری یا همان شورای عالی انفورماتیک سابق است.

به مشاوره نیاز دارید؟

مراحل و شرایط احراز صلاحیت شرکت های انفورماتیک

در صورتی که شرکت های کامپیوتری تمایل به فعالیت در پروژه های دولتی را داشته باشند، باید مجوز گرید انفورماتیک را کسب کنند. دریافت رتبه بندی مجوزی برای شرکت در مزایده ها و مناقصات دولتی محسوب می شود. برای اینکه مجاز به دریافت رتبه بندی داده ورزی باشید، باید فعالیت شرکت را به وضوح در اساس نامه «انفورماتیک» ثبت کرده باشید.

هزینه ها و مدارک لازم برای دریافت رتبه انفورماتیک

از دیگر موارد حائز اهمیت،‌ تحصیلات مدیر عامل شرکت است. مدیر عامل باید حداقل مدرک کارشناسی را در یکی از رشته های مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی، مهندسی صنایع، ریاضی، فیزیک، آمار یا مهندسی عمران داشته باشد. حضور حداقل دو کارشناس حرفه ای در زمینه فعالیت شرکت و حضور تمام وقت مدیر عامل در شرکت برای تأییدیه دریافت رتبه داده ورزی الزامی است. اگر این شرایط را دارید، مدارک زیر را آماده سازی کنید:

  • کپی مدارک هویتی مدیر عامل شرکت
  • کپی اساسنامه شرکت
  • عکس پرسنلی و لیست بیمه اعضای هیئت مدیره شرکت
  • اظهارنامه مالیاتی دو سال آخر شرکت
  • آگهی تأسیس شرکت و آگهی آخرین تغییرات شرکت (در صورت وجود)
  • درخواست کتبی اخذ رتبه انفورماتیک به همراه اعلام رعایت قوانین داده ورزی به امضای سهامداران و هیئت مدیره

سامانه سازمان برنامه ریزی و بودجه کشور به نشانی اینترنتی www.sajat.mporg.ir برای ارائه درخواست اخذ انفورماتیک در نظر گرفته شده است. بعد از بارگذاری مدارک در سامانه، پرونده ای برای شرکت تشکیل می شود. در صورتی که شرکت شرایط لازم را داشته باشد، رتبه داده ورزی به آن اختصاص می یابد.

مدارک لازم برای اخذ احراز صلاحیت شرکت های انفورماتیک

1- اعتبار گواهی احراز صلاحیت و رتبه بندی یک سال است.

۲- شرکت های واجد شرایط، پس از ارائه اظهارنامه مالیاتی آخرین سال مالی، تکمیل فرم های الکترونیکی و ارسال سایر مدارک می توانند نسبت به درخواست رتبه بندی و اخذ گواهی مربوطه اقدام نمایند.

تبصره ۱: ضروری است اظهارنامه مالیاتی توسط اداره امور مالیاتی تایید شده باشد.

3-  شرکتهای تازه تأسیس و یا شرکت هایی که به دلیل رکود فعالیت در سال های گذشته فاقد اظهارنامه مالیاتی باشند، به شرط دارا بودن شرایط مندرج در مواد 1 و 3 این آیین نامه می توانند صرفا با ارائه فهرست بیمه یک ماه اخیر، حداکثر در ۲ رشته فعالیت، رتبه ۷ دریافت نمایند.

تبصره ۲: شرکتهایی که موفق به دریافت گواهی احراز صلاحیت و رتبه بندی شده اند در صورتی که با آخرین اظهارنامه مالیاتی (جدید) امتیاز بیشتری کسب نمایند می توانند قبل از اتمام اعتبار گواهی مربوطه درخواست گواهی جدید ارائه نمایند.

تبصره ۳: گواهی های صادره به شرح پیوست شماره ۵ می باشد. گواهی پیوست شماره ۶ در سامانه ساجار http://sajar.mpers.ir قابل دسترسی و مشاهده میباشد

هزینه احراز هویت شرکت های انفورماتیک

شرکت های انفورماتیک در دو شاخه IT و ICT فعالیت دارند و در این دو حوزه می توانند پروژه های دولتی را دریافت کنند. هزینه احراز هویت شرکت های داده ورزی ثابت نیست و متناسب با شرایط شرکت و اهداف آن تغییر می کند. یکی از عواملی که روی هزینه اخذ گرید داده ورزی اثر می گذارد، سطح شرکت است. تعداد کارکنان و چرخه مالی شرکت نیز عوامل دیگری هستند که روی محاسبه هزینه های دریافت رتبه انفورماتیک اثر می گذارد.

رتبه بندی داده ورزی از 1 شروع می شود که بالاترین سطح است و عدد 7 پایین ترین رتبه را نشان می دهد. شرکت هایی که رتبه بالایی داشته باشند،‌ اجازه شرکت در تعداد بیشتری از مناقصات و مزایده های دولتی را دارند؛ اما باید برای دریافت گرید انفورماتیک هزینه بیشتری پرداخت کنند.

هزینه اخذ رتبه های پایین تر،‌ کمتر خواهد بود؛ اما تعداد مناقصات و مزایده ها نیز محدود خواهند شد. شرکت هایی که دارای عملکرد مطلوبی هستند و سابقه فعالیت طولانی مدت دارند، به راحتی رتبه های بالا می گیرند. به طور معمول شرکت های تازه تأسیس رتبه های 6 یا 7 خواهند داشت.

شرایط و مراحل احراز صلاحیت شرکت های انفورماتیک
سال تجربه
0 +
عضو متخصص
0 +
مشتری فعلی
0 +
پروژه موفق
0 +
درصد رضایت
0 %