تهران، میدان توحید، خیابان توحید

بن بست فرهادیه، پ ۳، واحد ۴۳

ارسال پیام شما به

edari.nastooh@gmail.com

ارتباط مستقیم

۰۹۱۲۲۸۵۶۵۳۲ - ۰۹۰۲۲۹۴۰۴۰۶

۰۹۱۲۲۸۵۶۵۳۲۰۹۰۲۲۹۴۰۴۰۶ 

انجام کلیه امور فنی و تخصصی و اداری و ثبت مدارک در سامانه ساجات تا اخذ صلاحیت فوق

انجام کلیه امور فنی و تخصصی و اداری و ثبت مدارک در سامانه ساجات تا اخذ صلاحیت فوق

توکن به امضای دیجیتالی گفته می شود (یک وسیله الکترونیکی شبیه به فلش) که به کمک آن می توان قراردادهای الکترونیکی مختلف را امضا کرد

شرکت­های انفورماتیکی (موضوع فعالیت در حوزه فناوری اطلاعات) از سال ۱۳۶۸ مشمول اخذ رتبه انفورماتیک شده­ اند

گواهینامه تایید صلاحیت ایمنی پیمانکاران از وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی برای پیمانکاران صادر می شود

در مدیریت طرح مدرک تحصیلی مدیر پروژه بایستی حداقل کارشناسی ارشد در اولویت های ۱ و۲ در تخصص مورد تقاضا و حداقل ده سال سابقه باشد ...

در هر زمینه صنعتی، تجاری و اداری که بخواهید مشغول به فعالیت شوید، باید ابتدا صلاحیت خود را به سازمان های مربوطه اثبات کنید. اخذ صلاحیت در حوزه کاری خود، اولین گام قانونی برای آغاز آن حرفه است. بدون داشتن صلاحیت رسمی، هیچ فردی با شما وارد معامله و کار نخواهد شد. مجموعه نستوه با مشاوره تخصصی به عنوان یک واحد اخذ صلاحیت، به شما در دریافت آن کمک خواهد کرد. در ادامه بیشتر به قوانین و الزام دریافت صلاحیت در بخش های مختلف خواهیم پرداخت.

به مشاوره نیاز دارید؟

۰۲۱-۶۶۵۹۱۶۸۶

سال تجربه
0 +
عضو متخصص
0 +
مشتری فعلی
0 +
پروژه موفق
0 +
درصد رضایت
0 %
اخذ صلاحیت مشاورین

صلاحیت دهی به شرکت های مشاور

سازمان های دولتی، صلاحیت مشاوران را بر اساس معیارهای خود تعیین می کنند. این صلاحیت ها از طریق مجموعه ای از مقررات تعیین می شوند. بدین ترتیب، مشاوران به سه سطح تخصصی «سه»، «دو» و «یک» برای هر تخصص و همچنین یک سطح نهایی برای گروه های تخصصی تقسیم می کند. در صورتی که یک مشاور شرایط لازم را برای تمام تخصص های یک گروه در سطح اول داشته باشد، می تواند گواهینامه نهایی را دریافت کند.

پس از تایید گروه فنی، مشاور می تواند با تعداد کار مجاز در هر تخصص، بدون محدودیت حداکثر کارمزد، کار کند. هر مشاوری این امکان را دارد که با معرفی افراد واجد شرایط برای تمامی تخصص ها یا با درخواست مجدد برای دریافت گواهینامه در یک تخصص خاص، احراز صلاحیت کند. نستوه به عنوان یک واحد اخذ صلاحیت و مشاوره در امور اداری، به شما در این زمینه کمک خواهد کرد.

نمونه‌کارهای ما

نمونه‌هایی از گواهینامه صلاحیت مشاوره

اخذ صلاحیت پیمانکاران

صلاحیت دهی به شرکت های پیمانکار

اداره کار هر استان گواهی صلاحیت پیمانکاری را صادر می کند. به این معنی که متقاضیان باید مراحل لازم را طی کرده و گواهی را از اداره کار استان ثبت شده خود دریافت کنند. برای اینکه پیمانکاران واجد شرایط باشند، باید عملکرد کاری و شایستگی خوبی در زمینه کاری خود نشان دهند. بدین منظور می توانید از کمک یک واحد اخذ صلاحیت نیز بهره مند شوید.

مسئولیت اداره کار است که به امور ثبتی، اداری و مالی شرکت ها رسیدگی کند تا از صلاحیت آنها برای کار پیمانکاری اطمینان حاصل نماید. از این رو، شرکت هایی که به دنبال گواهی صلاحیت از اداره کار هستند، باید مدارک مناسبی را ارائه دهند که صلاحیت آنها را تأیید کنند. به دنبال دستورالعمل هیئت دولت در سال 1397، همه کارفرمایان موظف شدند که تنها با شرکت های پیمانکاری که دارای گواهی صلاحیت از اداره کار هستند، تعامل داشته باشند.

مهمترین مدارک لازم جهت اخذ گواهینامه صلاحیت از اداره کار، عبارتند از:

  • طرح طبقه بندی مشاغل
  • قولنامه یا سند مالکیت
  • لیست بیمه
  • فیش پرداخت حقوق
  • مدارک ثبتی شرکت
  • مدارک اعضاء هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت
  • فرم های مربوطه
نمونه‌هایی از گواهینامه صلاحیت پیمانکاری

رتبه پایه ۱، ۲، ۳ و ۴

نمونه‌هایی از گواهینامه صلاحیت پیمانکاری

رتبه پایه ۵

نمونه‌کارهای ما

نمونه‌هایی از گواهینامه صلاحیت ایمنی

مراحل و شرایط احراز صلاحیت ایمنی شرکت های پیمانکار

از سال 97، شرکت های پیمانکاری موظف به دریافت گواهینامه صلاحیت ایمنی از اداره کار هستند. برای اینکه صلاحیت ایمنی پیمانکاران توسط ارگان مربوطه تایید شود، متقاضی باید مدارکی اعم از طرح طبقه بندی مشاغل، لیست بیمه، قولنامه، سند ملک، فیش پرداخت حقوق، مدارک ثبتی شرکت، مدارک مدیر عامل و اعضاء هیئت مدیره را تهیه کند. علاوه بر این، فرم های مربوطه را از اداره دریافت کرده و آنها را مهر و امضا کند.

برای اینکه شرکت های پیمانکاری و مدارک آنها مورد تایید ممیزی اداره کار واقع شوند، باید از شرایط ویژه ای برخوردار باشند. به عنوان مثال:

  • طرح طبقه بندی مشاغل: در این طرح حقوق و مزایای کارمندان شرکت بر اساس رتبه بندی شغلی، سنوات، سختی کار، شیفت ها، نوع فعالیت و … تعیین و پرداخت می شوند.
  • لیست بیمه: این لیست باید شامل تعداد نفرات مورد قبول برای شرکت های پیمانکاری یعنی دستکم سه الی چهار نفر باشد.
  • مدرک دوره کارفرمایی: اخذ این مدرک، برای صدور گواهی صلاحیت، ضرورت دارد. یک فرد عضو هیئت مدیره یا مدیر عامل موظف است، دوره 38 ساعته را بگذراند و با موفقیت در آزمون، مدرک خود را دریافت نماید.
  • شرایط و کاربری دفتر مرکزی: شما نمی توانید از منزل مسکونی به عنوان دفتر شرکت پیمانکاری خود استفاده کنید. همچنین، آدرس محل شرکت باید به درستی در اساسنامه ثبت شود و اجاره نامه رسمی و به نام شرکت باشد.

هزینه احراز صلاحیت ایمنی شرکت های پیمانکار

هزینه های دریافت گواهینامه صلاحیت ایمنی شرکت های پیمانکار مربوط به هزینه های جاری و دولتی است. البته، چنانچه در مدارک پرسنل نواقصی وجود داشته باشد و آنها گواهینامه های لازم را ارائه ندهند، باید در دوره های آموزشی شرکت کنند. در نتیجه، علاوه بر تعرفه های عمومی، باید جهت پرداخت هزینه این دوره ها نیز   اقدام کنید. به طور کلی، هزینه های اخذ گواهینامه ایمنی شرکت های پیمانکار، شامل موارد زیر است:

  • هزینه عضویت در انجمن برای تشکیل پرونده و ارسال آن به اداره کار
  • هزینه تشکیل پرونده
  • تعرفه مربوط به بازرسی
  • واریز مبلغ تعیین شده بر اساس قانون کار (10000 تومان) به ازای هر نفر پرسنل اعلام شده در لیست بیمه
  • هزینه ثبت نام در دوره های آموزشی (در صورت نداشتن مدارک مربوطه) از جمله: دوره 16 ساعته و 40 ساعته برای مسئولین ایمنی، دوره 8 ساعته کارگری و دوره 38 ساعته کارفرمایی
  • پرداخت تعرفه احراز هویت شرکت، کارمندان و مدیر عامل
واحد صلاحیت دهی

اخذ توکن

امضا یا توکن دیجیتال یک سند الکترونیکی است که قابل جعل نبوده و نشان دهنده هویت منحصر به فرد افراد است. توکن در سیستم های مختلف مانند ثبت سفارش، معاملات خودرو و املاک و همچنین در دفاتر اسناد رسمی کاربرد رایج دارد. یکی از نمونه‌های خاص آن، توکن سیستم مودیان است که در سال‌های اخیر کاربرد گسترده‌ای پیدا کرده است.

این توکن همچنین برای امضای دیجیتالی فاکتورها و ارسال آنها به سیستم مودیان استفاده می شود. هر فردی که بخواهد، می تواند با ثبت نام و انجام مراحل کسب آن، یک توکن برای سامانه مودیان دریافت کند. همچنین اشخاص حقیقی و حقوقی که طبق قانون پایانه‌های فروشگاه از تاریخ 1401/08/01 مکلف به عضویت در سامانه مودیان می‌باشند، می‌بایست نسبت به دریافت کد سامانه مودیان اقدام کنند.

طبق قانون، کلیه مودیان از جمله گروه های معاف از مالیات باید ثبت نام کرده و رمز سیستم مودیان را دریافت کنند. یک واحد اخذ صلاحیت می تواند این کار را برای شما آسان تر کند. برای این کار، به وب سایت مرکز صدور گواهی الکترونیکی میانی عام رفته و گزینه درخواست گواهی الکتریکی را انتخاب کنید. سپس اطلاعات مورد نیاز را تکمیل کرده و روی «ثبت نام» کلیک نمایید. با نام کاربری و رمز عبور وارد شوید، محصول را انتخاب و اطلاعات را وارد کنید.

نوع گواهی را انتخاب کرده، پرداخت را انجام دهید و کد رهگیری را دریافت نمایید. برای تکمیل مراحل صدور گواهینامه، با کد رهگیری به دفتر یا دفاتر پیشخوان مراجعه کنید.

نمونه‌کارهای ما

نمونه‌هایی از توکن‌های اخذ شده

نمونه‌کارهای ما

نمونه‌هایی از کارت الکترونیکی پیمانکاران

مشتریان ما

بیش از ۵۰۰ نفر ما را انتخاب کرده‌اند

سخن آخر

اخذ صلاحیت، توکن و کارت بازرگانی، فرآیندی نسبتا پیچیده دارد. داشتن یک مشاور و راهنما در این زمینه، می تواند کار شما را به مراتب ساده تر کند. مجموعه نستوه با ۱۹ سال سابقه حرفه ای در زمینه مشاوره تخصصی و سهولت امور ثبت و تغییرات شرکت ها و اشخاص، به شما در این زمینه کمک خواهد کرد. ما به عنوان یک واحد اخذ صلاحیت، این فرآیند را برای شما آسان تر می کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

دیگر خدمات نستوه

معرفی تمامی خدمات
قابل ارائه توسط ما

گروه خدمات اداری نستوه، ارائه دهنده خدمات متنوع به برندها، شرکت‌ها، بازرگانان و صنایع مختلف می‌باشد.

×